posted
V zadnjem času iščem novega ponudnika športnih stav, ampak mi je pomembno, da ponuja kakšne zanimive bonuse, ne pa samo osnovne kvote. Nekateri obljubljajo ogromne zneske, potem pa v drobnem tisku piše, da je vse skoraj nemogoče izkoristiti. Zato me zanima, če si že slišal za Rabona in kakšne bonuse ponujajo? Ali gre le za marketinško past, ali dejansko nekaj dobiš?
| IP: Logged |
posted
Zanimivo, da to omenjaš, ker sem pred kratkim raziskoval prav to. Na https://rabona-si.com/ sem našel podroben pregled vseh bonusov, ki jih ponuja Rabona, in moram reči, da sem bil pozitivno presenečen. Novi uporabniki lahko dobijo 100 % bonus na prvi depozit do 100 €, kar je kar solidno. Poleg tega imajo tedenske promocije za obstoječe uporabnike, pa tudi stave brez tveganja in bonus za kombinirane stave. Pogoji so jasno zapisani in dejansko izvedljivi — ni takšnih skritih trikov, kot jih ima marsikdo drug
posted
Prebral sem, kar pišeta, in mislim, da bi bila Rabona lahko dober naslednji korak zame. Vedno iščem platforme, kjer bonusi niso samo za okras, ampak jih lahko realno izkoristiš. Če so pogoji transparentni in zneski konkurenčni, potem to res daje dodaten zagon za stave. Bonus za kombinirane stave me še posebej zanima, saj ravno tak stil igre najraje uporabljam.