iRewind Talk Post New Topic  Post A Reply
my profile | directory login | register | search | faq | forum home

next oldest topic   next newest topic
» iRewind Talk » Movies » « 70's Movies » Katero spletno igralnico izbrati leta 2025?

- UBBFriend: Email this page to someone!    
Author Topic: Katero spletno igralnico izbrati leta 2025?
ron4
Apprentice Rewinder
Member # 38589

Member Rated:
1
 - posted      Profile for ron4     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Pozdravljeni vsi. Po premoru sem se odločil, da se vrnem k spletnim igram. Prej sem igral na starih straneh, zdaj pa vidim, da se je pojavilo veliko novih igralnic. Želim izbrati nekaj zanesljivega, kjer je res veliko iger, ne le igralnih avtomatov. Zanimajo me tako igralnica v živo kot športne stave in da se plačila ne vlečejo tedne. Če ima kdo izkušnje, naj mi pove - kje trenutno igrate?
Posts: 26 | Registered: Mar 2025 | Site Updates: 0  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
fada
Apprentice Rewinder
Member # 38591

Member Rated:
1
 - posted      Profile for fada     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Pozdravljeni! Priporočam https://allyspinplay.com/ - to je prava najdba za leto 2025. Vmesnik je v slovenščini in angleščini. Imajo več kot 6000 iger - sploh nisem imel časa, da bi jih vse preizkusil. Kul je, da lahko igrate Flame Fruits Frenzy, Coin Volcano in celo ruleto v živo z delivci v živo. Poleg tega lahko stavite na šport - nogomet, tenis, vse, kar potrebujete. Dvig denarja - od 10 evrov, pride hitro, preveril sem. Mimogrede, tehnična podpora je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu in resnično odgovori. Če želite vse naenkrat - to je vsekakor vaša možnost.
Posts: 27 | Registered: Mar 2025 | Site Updates: 0  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
Markkkk
Apprentice Rewinder
Member # 38594

Member Rated:
1
 - posted      Profile for Markkkk     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Strinjam se! Tam igram že tri mesece - vse je stabilno. Obožujem njihov blackjack v živo, občutek je kot v pravi igralnici. In bonusi vsak teden so preprosto super.
Posts: 25 | Registered: Mar 2025 | Site Updates: 0  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator

Quick Reply
HTML is not enabled.
UBB Code™ is enabled.

Instant Graemlins

Post New Topic  Post A Reply Close Topic   Feature Topic   Move Topic   Delete Topic next oldest topic   next newest topic
 - Printer-friendly view of this topic
Hop To:

Contact Us | Fast Rewind Home