posted
Pozdravljeni vsi. Po premoru sem se odločil, da se vrnem k spletnim igram. Prej sem igral na starih straneh, zdaj pa vidim, da se je pojavilo veliko novih igralnic. Želim izbrati nekaj zanesljivega, kjer je res veliko iger, ne le igralnih avtomatov. Zanimajo me tako igralnica v živo kot športne stave in da se plačila ne vlečejo tedne. Če ima kdo izkušnje, naj mi pove - kje trenutno igrate?
| IP: Logged |
posted
Pozdravljeni! Priporočam https://allyspinplay.com/ - to je prava najdba za leto 2025. Vmesnik je v slovenščini in angleščini. Imajo več kot 6000 iger - sploh nisem imel časa, da bi jih vse preizkusil. Kul je, da lahko igrate Flame Fruits Frenzy, Coin Volcano in celo ruleto v živo z delivci v živo. Poleg tega lahko stavite na šport - nogomet, tenis, vse, kar potrebujete. Dvig denarja - od 10 evrov, pride hitro, preveril sem. Mimogrede, tehnična podpora je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu in resnično odgovori. Če želite vse naenkrat - to je vsekakor vaša možnost.
posted
Strinjam se! Tam igram že tri mesece - vse je stabilno. Obožujem njihov blackjack v živo, občutek je kot v pravi igralnici. In bonusi vsak teden so preprosto super.