iRewind Talk Post New Topic  Post A Reply
my profile | directory login | register | search | faq | forum home

next oldest topic   next newest topic
» iRewind Talk » Movies » « 70's Movies » Homemade canned fish — who has prepared it themselves? Do you have a proven recipe?

- UBBFriend: Email this page to someone!    
Author Topic: Homemade canned fish — who has prepared it themselves? Do you have a proven recipe?
Logimor
Senior Rewinder
Member # 38224

Member Rated:
1
 - posted      Profile for Logimor     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
З’явилося бажання приготувати рибні консерви вдома, бо магазинні вже набридли, і не завжди якість радує. Є трохи дрібної річкової риби, і шкода її морозити чи смажити — хотілося б законсервувати щось смачне й просте. Але ніколи цим не займалась, бо здається, що це складно й довго. Чи є якісь швидкі рецепти без автоклава і особливих заморочок? Чим краще заливати — олією чи томатом? І як довго такі консерви зберігаються? Буду вдячна за поради від тих, хто реально готував.

[ 16. July 2025, 06:30: Message edited by: Logimor ]

Posts: 89 | Registered: Nov 2024 | Site Updates: 0  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
Lexap
Senior Rewinder
Member # 38225

Member Rated:
1
 - posted      Profile for Lexap     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Я якраз готував домашні рибні консерви кілька разів, і скажу, що нічого складного там нема. Найпростіше — зробити в духовці або мультиварці. Я використовував дрібну рибу типу карасів, трохи приправ, лавровий лист, перець горошком, сіль і звичайну олію. Риба томиться кілька годин, і виходить ніжна, як у баночках з магазину, тільки набагато смачніша. Ось тут дуже зручний і швидкий рецепт, по якому я й готував: https://24.zp.ua/yak-prygotuvaty-domashni-rybni-konservy-shvydkyj-retsept/ — все покроково, без зайвого. Я робив у банках по 0,5 л, стерилізував 4 години в духовці, і вони спокійно стояли в погребі місяцями. Раджу одразу робити кілька банок — з’їдаються швидко.
Posts: 86 | Registered: Nov 2024 | Site Updates: 0  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator

Quick Reply
HTML is not enabled.
UBB Code™ is enabled.

Instant Graemlins

Post New Topic  Post A Reply Close Topic   Feature Topic   Move Topic   Delete Topic next oldest topic   next newest topic
 - Printer-friendly view of this topic
Hop To:

Contact Us | Fast Rewind Home