posted
Hej dziewczyny! Mam pytanie, może ktoś już sprawdzał. Chodzi mi o nowy katalog Avon na wiosnę 2025. Przeglądałam stronę, ale nie wiem, czy już dostępny katalog na maj. Zależy mi na jakichś promocjach na perfumy i kosmetyki do makijażu. Zawsze coś fajnego się trafia, a nie chcę przegapić. Czy ktoś już zamawiał z nowej oferty albo wie, co się pojawiło ciekawego? No i czy znowu będą jakieś gratisy przy pierwszym zamówieniu? Z góry dzięki za każdą informację. Czekam na wasze opinie! Posts: 6 | Registered: Mar 2025 | Site Updates: 0
| IP: Logged |
posted
Hej! Jasne, że sprawdzałam – jestem fanką Avonu od lat. Na stronie avon katalog Polska możesz zobaczyć aktualne katalogi, w tym na marzec, kwiecień i już wkrótce maj 2025. Katalog Avon 5/2025 zapowiada się naprawdę ciekawie – dużo nowości i świetne promocje, zwłaszcza na perfumy! Jeśli dopiero zaczynasz, to możesz też zostać przedstawicielem i mieć nawet 30% zniżki. Do tego dostawa do punktu odbioru za darmo albo kurierem. Ja zawsze tam zaglądam, bo wszystko masz w jednym miejscu i od razu wiadomo, co się opłaca. Warto zerknąć!
posted
Miło, że temat Avonu wrócił, bo też czekałam na nowy katalog. Jeszcze nie zdążyłam nic zamówić, ale dobrze wiedzieć, że zaraz będzie wersja majowa. Fajnie, że można wszystko przeglądać online, bo człowiek nie zawsze ma czas lecieć do konsultantki. A te zniżki i prezenty przy zamówieniu są zachętą, zwłaszcza dla nowych osób. Dobrze, że ktoś przypomniał – zaraz zajrzę na stronę i zobaczę, co ciekawego się szykuje.